Volleybal

CMV Niveau 1-6

Jeugd tot 12 jaar speelt het zogenaamde Cool Moves Volley (CMV), waarbinnen 6 niveaus bestaan. Het veld is kleiner en er staan maar 4 spelers in het veld. Per niveau wordt de moeilijkheidsgraad hoger: in niveau 1 is het vangen en gooien en in niveau 6 ben je gekomen tot het echte volleybal.
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo): http://www.volleybal.nl/volleybal/kids-en-jeugd/cool-moves-volley

Ledo CMV

Op maandag, aansluitend aan school, werden mini's getraind door Petra Tangena.
De training begint met een spel dat de kinderen om beurten zelf mogen verzinnen, met als doel lekker warm worden voordat de training begint. De trainingen worden aangepast aan de leeftijd en capaciteiten van elk kind afzonderlijk, waarbij de nadruk ligt op plezier in het spel.

De CMV teams hebben ca 6 wedstrijddagen (op zaterdag) per half jaar.

Van ouders/verzorgers wordt verwacht, dat zij minimaal één wedstrijd per halfjaar meegaan als chauffeur, scheidsrechter en/of teller. Hiervoor wordt voorafgaand aan de competitie een schema rondgestuurd.

Aan het begin van de competitie organiseert Ledo meestal een ouder-kind toernooi, waarbij u als ouder meespeelt met en tegen uw kind en zodoende de wedstrijdregels leert.