jazz meisjes 6 tot 16 jaar

Meisjes groep 2 en 3 basisschool
LITTLE MAGIC

Vrijdag van 15:30 tot 16:30 uur in het Brookshoes, onder leiding van Sandra Besselink en Maartje Egberink.

Lekker speels en ongedwongen. Bij deze groep worden er naast de reguliere dansoefeningen ook dansspelletjes gedaan, om op een leuke manier het dansen aan te leren.

Meisjes groep 4 en 5 basisschool
STARDANCERS

Vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur afwisselend in het brookshoes of de sportzaal, onder leiding van Lois Blom en Sandra Besselink.
Leuke muziek, precies wat deze meisjes leuk vinden en natuurlijk ook dansoefeningen die exact bij hen passen. Heerlijk om zo speels en muzikaal bezig te zijn.

Meisjes groep 6 en 7 basisschool
SHINE

Vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur afwisselend in het brookshoes of de sportzaal, onder leiding van Emy Blom en Sera Makkinga of Lauri Hoekwater.
Beter kan je de week niet eindigen. Met moderne muziek om op te dansen. Dat wil jij toch ook? Leer om te genieten en te bewegen op de beats.

Streetjazz demogroep vanaf 14 jaar.
2MOVE

Vrijdag van 18:30-19:30 uur afwisselend in het brookshoes of de sportzaal, onder leiding van Marita Blom, Emy Blom en Sera Makkinga.
Leer de moeilijkste danspassen aan en laat daarna bij de diverse demonstraties en wedstrijden zien wat je kunt.

Jeugd selectiegroep C 9 t/m 16 jaar

Maandag van 19:00-20:00  uur in de sportzaal, onder leiding van Carly Besselink.

Jeugd selectiegroep D 6 t/m 9 jaar

Vrijdagavond van 15:30 tot 16:30 uur afwisselend in het brookshoes of de sportzaal, onder leiding van Marita en Loïs Blom.

Jeugd selectiegroep C 9 t/m 13 jaar

Vrijdagavond van 17:30 tot 18:30 uur afwisselend in het brookshoes of de sportzaal, onder leiding van Marita en Loïs Blom.

Voor leden vanaf 9 jaar bestaat de mogelijkheid geselecteerd te worden voor een selectiegroep jazzdans. Deze leden vallen in de recreatieve lessen op door hun talent, inzet, lenigheid en enthousiasme.

Ben je goed in dansen? Hou je van muziek? Dan is dit jouw groep. Heerlijk bewegen. Je conditie op peil houden en lichamelijk bezig zijn.