Body workout / dans

Op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur wordt er in de sportzaal (en soms in het Brookshoes) op een leuke, ontspannende manier gewerkt aan de 3 B's: benen, buik en billen.

Onder leiding van Ireen Vrieze wordt er gestructureerd en enthousiast getraind, maar altijd gezellig waarbij iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Tijdens het eerste deel van de les ligt het accent op vetverbranding, aan de hand van een makkelijk te volgen choreografie (pasjes) op de muziek. In het tweede gedeelte worden spieroefeningen en een circuittraining gedaan. Soms met steps, soms in groepjes of in duo's. Altijd op een afwisselende en vrolijke manier.

Groepsamenstelling.

De groep bestaat momenteel uit circa 7 leden, waarbij de leeftijd varieert tussen de 30 en 50 jaar.